Sunday, September 28, 2014

 

LCMT 2015


Beste,

Charlotte & Evi hebben vorig jaar de LCMT tour meegereden en waren vol lof, en zouden in 2015 terug starten.

website : http://www.lcmt.be/cyclo-nl/index.php



van 17 april tot 19 april 2015 in een prachtige streek....

"
De eerste mails stroomden al eind augustus binnen. Hoe zit het voor 2015? Ken je de datum al? Gaat die CYCLO-driedaagse ook opnieuw door?
Allemaal vragen die we bij deze bevestigend beantwoorden. Data van de twee LCMT's zie je nu al op de header bovenaan prijken. Hoewel het nog vroeg is om over etappeschema's en zo te spreken, mag je het volgende al voor waar nemen.
1) Drie dagen CYCLO-Tour met behoud van 50% parcours in Groothertogdom.
2) Start en finish zal elke dag mogelijk zijn vanuit Ol Fosse d'Outh in Houffalize. Geen bagagetransport noodzakelijk voor de LCMT CYCLO dus. De lusetappes gaan niettemin 2 keer resoluut richting Groothertogdom Luxemburg, met tijdregistratie voor wie aast op gold - silver - bronze brevetten. Clervaux blijft een 'officiële' startplaats voor tijdopname op dag 2 (na een neutrale aanloop vanuit Houffalize).
3) De vierdaagse MTB-tour blijft dan in principe weer vanuit Marche-en-Famenne starten. Eén etappe in lijn naar Houffalize via de prachtige regio rond La Roche, vervolgens twee lusetappes, waarvan één vooral richting Groothertogdom Luxemburg en uiteraard de slotetappe terug vanuit Houffalize naar Marche.
Binnenkort melden we ook via Facebook en met onze nieuwsbrief de officiële heropening van de inschrijvingen. Weet dat vroeg inschrijven loont en dat je met een voorschot van €50 per persoon mag werken tot en met nieuwjaar. Het saldo wordt dan in de loop van januari-maart liefst vereffend."


IKZELF BEN OOK ERG GEINTERESSEERD...... zijn er nog kandidaten ??? Laat iets weten aub  mvg, Maurits


Comments: Post a Comment



<< Home