Sunday, May 04, 2014

 

4 mei - Koewacht


Alle wegen leiden naar Zuiddorpe. ‘t Wordt zo stilaan onze tweede thuisbasis, we zullen eens moeten kijken voor verbroedering of een naturalisatie. Met 21 B Stuurkens staken we de grens daar terug over voor een ritje over de mooie Nederlandse fietswegen. Maar al meteen uit het lood geslagen: in Koewacht het dorp onderbroken, markt! Er was al sangria te krijgen en een broodje met gerookte paling, maar onze kopmannen vonden kwart na negen nog iets te vroeg daarvoor, viel dat tegen. En langs waar moeten we nu hé? Freddy wist het wel, Katrien sprak een paar tieners aan...

Gerard wou ook nog eens demonstreren dat hij eigenlijk liever judo had gedaan en maakte nog eens een buiteling, gelukkig zonder erg. Klikpedalen ‘t is een feest, zolang je ‘klik’ hoort natuurlijk. Enfin, uiteindelijk vonden we een uitweg richting Hulst en vandaar de gekende terugweg. De café van de Thaise shemales in Stekene was nog niet open, dus afgestapt een beetje verder. Tegenwoordig zien ze ons daar graag komen, de chips staan al klaar en de bediening is verzorgd. Denk dat we eens gaan onderhandelen over hapjes de volgende keer.

Normaal nog een lusje Uitbergen maar er stonden al wat kilometers op de teller. De beentjes moesten wel nog eens los, dus Freddy gaf vrijaf Lokeren door tot aan de brug van de E17. Mooi groepje op weg, en onze Robin kwam als eerste boven. ‘t Zonnetje deed deugd, dus er bleven er nogal wat plakken op ‘t terras van de Parking.

De B’s zitten goed, volgende week ritje Temse (zonder een paar vaste waarden), maar laat daarna de heuveltjes maar komen!
Jochen

Comments: Post a Comment



<< Home