Friday, April 11, 2014

 

Ruud & Michiel onderweg naar Rome...nu in de Alpen


Buongiorno! 

Update! Maandag zijn we verder door het Zwitserse landschap getrokken, waarbij we die avond op een boerderij tussen 't stroo ons bedje hebben gemaakt! De dag nadien was echt een zwaar dagje omwille van het slechte weer... Veel veel regen zorgden voor kletsnatte kleren en deed het humeur wel een beetje dalen, maar we gingen door!  Uiteindelijk die dag aangekomen in Oostenrijk waar de jeugdherberg en zijn bedjes enorm deugd deden! Woensdag dus vertrokken in Feldkirch (Oostenrijk) om 's avonds te landen in Thusis. Die dag hebben we veel kunnen fietsen op pad langs de Rijn, en ook dit keer terug bij prachtig weer! In Thusis zaten we dan zo goed als aan de voet van de Alpen. Donderdag zouden we deze dus overgaan.

 Donderdag zijn we dan ook extra vroeg (wekker 6u30) opgestaan om tijdig te kunnen aanzetten voor wat een zware dag beloofde te worden... En dat het zwaar zou worden wisten we, maar het woord 'zwaar' is een understatement voor het gevoel bij deze klim! We zijn beiden dan ook erg diep moeten gaan om de top te bereiken, 't was afzien! Rond 17u uiteindelijk de top bereikt, yiha! Als beloning voor al het gedane werk een lange en mooie afdaling tot in Prosto, jaja, ItaliĆ« binnen gereden!




 Vandaag dan ook wat langer geslapen en later op de fiets dan gewoonlijk, maar dat mag al eens na een dag als gisteren. Straks gaan we verder het Italiaanse landschap verkennen! Geniet ook nog even mee van enkele portretten van de voorbije periode;-).

Arrivederci!

Michiel en Ruud

Comments: Post a Comment



<< Home