Monday, April 14, 2014

 

Ruud en Michiel zijn gearriveerd in Italië


Ahoi!
De Alpen liggen reeds even achter de rug, waarbij we gisteren onze 4de dag door het mooie, zonovergoten, Italië getrokken zijn! Vrijdag dus onze 1ste dag vertrokken in Italië waarbij we 's avonds zijn aangekomen op een camping in Onno. Deze dag laat vertrokken, beetje op 't gemak gedaan 's morgens, dit als beloning voor het zware werk van de dag voordien;-).

Veel langs meren gefietst die dag, alsook andere dagen, waaronder deze dag langs het Comomeer, prachtig! Zaterdag onze stalen ros van Onno naar Ghisalba getrapt, waarbij we deze dag veel langs mountainbikeroutes zijn gestuurd, soms wel eens leuk, maar niet altijd ideaal voor onze ligbolides met 15 kilo bagage;-). Het bagagerek van de trike (Michiel) liet het dan ook even afweten, maar na wat gebricoleer met spanbandjes terug kunnen aanzetten! Zondag van Ghisalba naar Padengha getourd, daar op de camping onze tent opgezet, waarna het tijd was voor, nogmaals, pasta! Deze namiddag was wel wat balen aangezien de gps ons eens een serieus toerken heeft laten omrijden om tot op de camping te geraken. Maar na 113 km er dan toch geraakt, oef! Gisteren van Padengha naar Bagnolo gefietst, veel mooi fietsparcours, alhoewel ook weer even onverhard moeten gaan, maar onze velokes en wijzelf zijn er ondertussen wel al aan gewend! In 't algemeen zijn de paden hier in Italië een stuk slechter dan wat we voordien gewend waren, maar we redden het wel! 


Nu bij een Italiaanse boer onze tent gezet, die dan ook nog eens een buitenzwembadje ter beschikking heeft, een douche binnen en buiten! Kortom, fantastisch! 'T zal moeilijk worden deze kampeerplaats te overtreffen:-).
Gegroet!
Michiel en Ruud

Comments: Post a Comment



<< Home