Sunday, April 20, 2014

 

De A-ploeg naar Dilbeek


Wielerliefhebbers,
Vandaag stonden 14 A-renners paraat voor een doorgedreven training richting Ternat/Asse. We lieten de B’s maar eerst vertrekken anders zouden ze toch maar gedemotiveerd achterblijven bij het aanschouwen van onze 14 paar afgetrainde benen.

Opwarmen gebeurde via Aalst om dan het Pajottenland binnen te rijden. Snelheden onder de 30 km/u waren een zeldzaamheid. Op de eerste van vele hellingen liet de jeugd nog van zich spreken, de daaropvolgende hellingen was het jeugdig machtsvertoon al veel verder te zoeken….misschien teveel respect voor de gevestigde waarden?  Vanaf volgende week verwachten we ze bij elke vrijaf een bommeke te gooien waarbij het peloton er enkel een verkoudheid aan overhoudt. Afgesproken?
De wind was ook niet van de poes deze rit, hoe we ook draaiden of keerden, we leken steeds maar tegenwind te hebben. Dat belette ons niet om, na een extra ommetje langs zele – voor nog wat extra kilometers , inderdaad, de prioriteit bij de A’s is niet om zo snel mogelijk terug binnen te zijn  – af te tikken met 97km op te teller aan een dikke 31 km/u gemiddeld. Goed gewerkt!

Tot volgende week,
Davy

P.s. Maurits heeft ons verwittigd dat hij volgende week op Berg Ten Stene opnieuw vroeg in de aanval zal gaan en dat hij deze keer niet na 150m gaat teruggepakt worden (maar wel na minstens 300m)


Comments: Post a Comment



<< Home