Saturday, April 05, 2014

 

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR ROME


Hellow! Fietsdag 9 zit erop sinds onze laatste update al heel wat km'ters aan mooi (en bij momenten ook wel vermoeiend;-)) landschap doorgereden! Maandag 31/3 vertrokken in Butgenbach om uiteindelijk te stranden in Vianden.

Dit is tot nog toe wel een van onze zwaarste dagen geweest, vele toch wel pittige hellingen, waarbij we ons dan ook nog eens serieus misreden hebben, maar dit heeft ons gelukkig niet belet om door te zetten en Vianden te bereiken! 1 april was daarin tegen een topdagje! De route tussen Vianden en Malling verliep relatief vlak, waarbij we nog eens zo goed als de volledige tocht een mooi fietspad konden volgen.

  Dit bij een zalig weertje! 2 april zijn we van Malling naar Arriance gereisd. Ook eerst vrij rustig langs het kanaal, waarna Metz ons dan weer even de drukte in stuurde. 3 april zijn we dan vertrokken in Arriance om zo verder te gaan naar Saverne. Ook hier mochten we verder genieten van de heuveltjes van de Vogezen en dit bij een stralend zonnetje! Gisteren zijn we dan vanuit Saverne vertrokken om zo koers te varen naar Turckheim, waar we verder konden tuffen tussen de wijngaarden van de Elzas. Daarnet Zwitserland binnen gekomen langs Basel en nu hop richting wat nog komen zal...

Groeten!
Michiel en Ruud

Comments: Post a Comment



<< Home