Thursday, August 15, 2013

 

Donderdag 15 aug - Gemixte ploeg met vlotte benen




14 Stuurkens present op deze onvoorziene rit.  
De beloofde zon laat het afweten... we krijgen een grijze voormiddag. Richting Nederland. Onze Mon, naast oude gekende Kristof,  rijdt precies met zijn beste benen rond uit zijn jonge jaren...In de Nederlandse polders krijgen we de gekende vrijaf van 11 km. Fabian is daar niet te houden en laat iedereen eens zien met welke superbenen hij is teruggekeerd uit de franse Pyreneeën... Zonder compassie kletst hij iedereen uit de wielen...Op de terugweg de gekende stop in Stekene. Paul tracht er een plausibele uitleg aan te geven waarom hij het moest afleggen in de triathlon tegen Evi & Charlotte... Conclusie : blyven trainen Paul, beter leren zwemmen, dan  heb je misschien nog een waterkansje tegen onze youngsters, maar vooral eerst je verloren weddenschap nakomen én die fietsen van de jongedames kuisen !
Het tempo zakt niet meer, Katrien haar computerken is dat nog niet zo gewoon en pinkt dikwijls oranje zegt ze ons... maar Katrien is nen bijter !
We hebben 75 km tegen 30.1/u. De meeste B's beginnen dus ook +30/u te rijden... De reactie van onze voorzitter : "oef, nu was 't wel tijd dat we thuis waren".  

Mon & William : jullie troepen rijden goed !
Sportieve groeten, Maurits



Comments: Post a Comment



<< Home