Tuesday, July 30, 2013

 

Jochen...



't Is er van gekomen! Mr volgende week is het eens voor iemand anders ;) Grtn, J
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het zomerverlof laat zich toch een eerste keer voelen - de A's zijn met nog net genoeg om deftig te kaarten, de B's zijn op redelijk normaal aantal. Er wordt beslist samen te rijden, geen Leberg voor de A's en geen Wintam voor de B's - het wordt een ritje richting land van Kaas & Heineken limonade. Na de plensbuien van zaterdag wacht een mooi zomerzonnetje voor in totaal euhh...21 Stuurkens. Denk ik.
Van in het begin wordt een mooi tempo aangehouden door de kopmannen Dirk & Mon. Een gelegenheidsrijder die onze groep komt vervoegen, had er veel goeds over gehoord - zo hebben we het graag. Er wordt wat afgepraat en de samenstelling wisselt al eens, plezant om eens bij te praten. Voor we er erg in hebben, zijn we via Lochristi en Wachtebeke de grens over. In Zuiddorpe een eerste vrijaf, Dirk & Davy gaan ervandoor en uw reporter voelt zich nog geroepen erachteraan te gaan. Bijgeraken lukt nog maar overnemen aan de snelheid van die raspaarden is er wat teveel aan. Hergroepering en het gaat verder richting Terneuzen.
Een tweede vrijaf in Zaamslag, een lange van 8 kilometer en de meeste A's geven gas - Davy, Dirk, Eric, Paul & Ronny. Uw reporter zal iets moeten doen aan zijn reactiesnelheid want te laat opgemerkt. Er naartoe springen ging nog net, om er na wat bochtenwerk uitgewaaierd te worden, geen schande tegen dik in de 40km/h. En zo weten we ook eens wat Philip Gilbert al een heel seizoen moet voelen. Samen gaat het dan naar Hulst, het is nog stil in Nederland. Op naar Stekene voor de traditionele stop en Paul wijdt me in z'n plannen voor de komende Donk triathlon in. Mocht ik z'n tegenstander zijn, ik zou zorgen dat ik er goed uitgeslapen sta.
Het laatste keuvelstukje brengt ons naar Overmere, waar we na een mooie tocht van 95 km zonder ongelukken of platten banden een mooie 30km/h op de teller hebben na een fijne rit samen met de B's en zeer gedisciplineerde A's (waarvoor dank) en de slachtoffers van de cavaloop terugvinden. Volgende zaterdag clash van de triatlon atleten onder de Stuurkens...succes allen


Comments: Post a Comment



<< Home