Saturday, March 23, 2013

 

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw !



HLN - 24/03/13 06:00 uur - Eind maart en de winter wil nog altijd van geen wijken weten. Integendeel, het ijzige geweld steekt zelfs nog een tandje bij, waardoor 24 maart weleens historische records zou kunnen breken. Op de Hoge Venen ligt er nog altijd dik 10 centimeter sneeuw en daar is vannacht nog een stevige laag bijgekomen. Plaatselijk is er in deze vriesnacht meer dan 5 cm verse sneeuw gevallen. Vooral de secundaire wegen liggen er spekglad bij. Bovendien vergroot een gure


oostenwind het koudegevoel en kan weer sneeuwophopingen veroorzaken. Overdag kruipt het kwik nauwelijks boven het vriespunt, maar zijn de gevoelstemperaturen dik negatief. En het einde van het late winteroffensief is nog altijd niet in zicht. De komende week blijft alvast de nachtvorst aanhouden. Pas tegen het paasweekend zou het zachter worden.

Om onze conditie wat te onderhouden, zal het dus wat spinnen of joggen zijn... ;-))

Tussen al dat wintergeweld is er ook nog goed nieuws : de nieuwe bestelling van de kledij is toegekomen en binnenkort in de lente rijden we dus allemaal eenvormig in dezelfde uitrusting in de zon. Als dit jaar de lente wel komt....!! ???


Comments: Post a Comment



<< Home