Sunday, March 31, 2013

 

31 maart - Onze 2de ploeg naar Axel Hulst

Van onze reporter Maarten ter plaatse :

Met 11 vertrokken, met 7 aangekomen.

Fris aan de vis was het minste wat je kon zeggen (koud aan den bout, en voor de vrouwen de konijnen tegen den draad kon ook van toepassing geweest zijn)
9 mannen en 2 vrouwen sterk vertrekken we richting Moerbeke. Daar ineens veel laweit in de groep, een derailleur die in de spaken draait is de oorzaak.
Niemand heeft de nummer van de Langen. Geen probleem, even google raadplegen en Marleen stuurt Denny op pad om te depanneren. Van de gelegenheid maakt Freddy gebruik om zich om te draaien want hij moet op tijd thuis zijn.
In Nederland steekt een sterke Noord-Oosten wind op en op Mon's "tis vrijaf" (11km van Axel naar Hulst) komt er weinig respons. Hier en daar worden de vrouwen betast op een zedelijke manier (een
duwtje in de rug) en zo geraken we in Hulst. Meewind doet deugd voor iedereen, Mon en Andre op kop en de vrouwtjes daar net achter.

Vrouwen zouden geen vrouwen zijn moesten ze niet sneller dorst hebben als de mannen. Wij slaan rechtsaf richting Stekene, de vrouwen rechtdoor naar het café.
Na onze tussenstop ruiken Mon en Andre de stal en rijden we met de wind in de rug tegen 32-33km/u richting Overmere. Om iets voor 12 bollen we de Fina binnen om de A's te vervoegen. Marleen en Julien zorgen voor de nodige versnaperingen (hesp en croque monsier: bedankt!)
81 km op de teller en moe maar voldaan klaar om in de zetel de Ronde te volgen!

Volgende week de Mira route. Allen paraat om 8.30u voor een mooie tocht van 70 km.
Weersvoorspelling: 23 graden en licht lentebriesje (We wish)

Comments: Post a Comment



<< Home