Sunday, August 19, 2012

 

Zondag 19 aug Snelle rit



Geen grootse opkomst vandaag voor een nochtans vlakke rit op de tot nu toe warmste dag van het jaar. De Overmeerse braderie zal er wel iets mee te maken hebben….Café Parking om 3u ’s nachts met bier gaat niet echt samen met Café Parking om 8u ’s morgens met de fiets.

De  A’s en B’s zullen samen de 95km lange rit aan een gezapig tempo afwerken…….althans dat was het plan….niets bleek echter minder waar. De 95km worden er meer dan 100 en het gezapige tempo ging je vandaag ook niet bij de Stuurkens vinden. Minder dan 30km/u hebben we niet gezien op onze teller, 33-34km/u des te meer. Een gemiddelde van boven de 30 was dan ook het resultaat.

De rit zelf vertrok richting Melle, Gontrode en Munte. Heel snel echter keerden we terug naar Melle wat een heel misleidend gevoel gaf van een kort ritje….”want we zijn al bijna terug thuis”. We keerden echter niet opnieuw naar huis maar deden er nog een rondje bij richting Mendonk(!) om alzo langs Lokeren terug te keren. Het “kort ritje” gevoel was snel weg.

’t Mag wel gezegd zijn dat de B’s in vorm waren, zowel op als naast de fiets. Het was alsof ze elke zondag aan 34km/u rondtoerden….of ze zijn bij Omega Pharma langs geweest voor een poeierke, dat kan ook. Tijdens de tussenstop had Theo zelfs nog energie te over om de lokale dames rond z’n vinger te draaien.


Goed getraind, beetje afgezien, veel gebruind of verbrand en goed gelachen…we kunnen er weer tegen voor een weekje.          Davy

Comments: Post a Comment



<< Home