Monday, March 26, 2012

 

Verslag 3de rit Mendonk

27 stuurkens waaronder 3 vrouwelijke leden hadden zich niet laten verrassen door de overschakeling naar het zomeruur waardoor de nacht een uurtje korter was .
Redelijke frisse ( 4 graden ) en mistige zondagmorgen houden de 27 stuurkens niet tegen voor een plat ritje van +- 70 km naar Mendonk .
Op een gezapig drafje trekken de kopmannen van dienst de meute op gang … toch een mooie groep moet ik zeggen 27 leden …onze voorzitter zal fier zijn !! De zon was maar laat van de partij door de mist maar het laatste uur konden we er toch genieten .
Van pech bleven we opnieuw niet gespaard met 2 lekke banden .Ook een kleine valpartij achteraan de groep bij de 2é lekke band .
Denny die blijkbaar een beetje verrast was en tegen het achterwiel van Oscar aangereden was waardoor beiden op de grond lagen. Zonder al te veel erg hopen we maar toch is Denny voor de zekerheid bij de dokter langsgeweest .
Toch 77 km op het einde van de rit door een klein ommetje ( afslag gemist door de kopmannen ) met een gemiddelde van 27.5 km/u zijn we allen veilig aan Cafe Parking geraakt .
Tip bij het lekrijden : rustig uitbollen en niet te bruusk remmen zodat iedereen veilig kan stoppen zonder elkaar aan te rijden !!!
Volgende zondag eerste maal A en B apart voor 75km AXEL-HULST om 8U30
Hopelijk terug een talrijke opkomst .
Sportieve groeten
Reporter van dienst
Peter

Comments: Post a Comment



<< Home