Saturday, July 02, 2011

 

Verslag rit 26/6/2011

Van onze reporter ter plaatse, Davy:

Beste stuurkens,

Frank de Boosere had het gezegd: 26 graden ging het worden bij een stralende zon. Wel, hij zat er naast, in de voormiddag dan toch.

Met een grote groep (25+) vertrokken om 8u bij grijs weer voor een tocht naar het noorden. Een matig tempo, niet te rap, niet te traag zorgde ervoor dat de A- en B-renners de volledige rit samen konden afwerken. Geen bergen, geen noemenswaardige kasseien, geen vrijaf's waarbij de versnelling van Gilbert zou verbleken, maar wel verre zichten over velden en weiden. Uiteindelijk werden de om en bij de 100km afgehaspeld aan een gemiddelde van 29,5km/u. Het mag gezegd zijn, iedereen heeft goed gereden maar toch een extra pluim aan de B-renners: geen enkele keer gehoord dat het te snel ging maar bij het achterom kijken toch veel zweet gezien om toch maar niet te lossen, karakter kweken noemt men dat.

Ook wensen we Peter en Philip veel succes volgende week: ze zullen onze kleuren verdedigen in de Marmotte. Met minder dan goud komen ze niet naar huis - weet ik uit goede bron. :)

Veel plezier tijdens de komend ritten, tot ergens in augustus."


Comments: Post a Comment



<< Home