Thursday, July 19, 2007

 

Ritverslagen laatste ritten

Van onze blogger William:

"Uw reporter is een beetje in vertraging met de ritverslagen en daar de anderen schijnbaar ook stil gevallen zijn, geef ik een beetje commentaar op de laatste 3 ritten.
Opmerkelijk blijft de afwezigheid van de meeste jongeren, Denny Wettinck en Sven Maes zijn de uitzonderingen in de goede zin! En natuurlijk Charlotte die echter ook niet altijd tijdig uit haar "keef" (zou Mon zeggen) geraakt.
Toch telkens met meer dan 15 wat een correcte opkomst is.
Het valt dit seizoen ook op dat we telkens met stevige wind te kampen hebben , die wat mij betreft een beetje te veel in ons nadeel blaast!
De gemiddelden zijn ook hoog, de zwaarderen en ouderen onder ons sturen ook de laatste tijd hun kat! Komaan jongens laat mij niet alleen met al die geweldenaars.
Onze GPS blijft het goed doen (als Dirk hem niet vergeet op te laden), het zal volgend jaar de kapiteins van veel kopzorgen verlossen eens de meeste ritten vastgelegd zijn. Vooral tijdens de rit naar Wintam werd bij het terugkeren nogal eens geïmproviseerd doch we raakten goed thuis.
De Molenberg had zich ook voor Robert (Uitbergen) en mijzelf goed verscholen, wij zijn hem zo voorbij gereden doch vonden wel het café waar we allen weer samen kwamen...
Zondag staan de Vlaamse Ardennendreef en de Volkegem op het programma, diegenen die terug willen aanpikken (inrijden) kunnen een ietwat verkorte versie nemen samen met mij.
Allen op post dus en nog een prettige week."

Comments: Post a Comment



<< Home