Monday, June 11, 2007

 

Ritverslag trip (Pinksterweekend)

Van onze blogger ter plaatse, William:


"Zaterdag 26 mei was er veel regen beloofd door de "meestal onfeilbare weermannen en vrouwen" .
Freddy bereidde zich al voor op een "niet-rijden" scenario doch dit bleek niet nodig. Aangename temperatuur, bewolkt en met een wind die meestal goed tot zeer goed zat startten we met zijn tienen.
Dirk, Peter, Freddy, Mon, Patrick, Oscar, Chris, Dennis,Ivan en uw dienaar.
Meester Paul zou ons ter plekke vervoegen.
Enkel Mon moest een andere tube leggen, rond 11H waren we in Damme waar we de door Nies aangebrachte sandwiches en taartjes naar binnen werkten.
We zaten buiten aan de Brugse vaart, Damme is mooi. Ik betaalde dan ook de duurste rekening ooit voor de ons gegunde drankjes!
Nog 50 km die ook weer vlot werden afgelegd langs het Schipdonk-kanaal (dacht ik toch). 130 km in totaal.
Een pluim voor onze kapiteins Dirk en Peter , een grote pluim voor Freddy voor het perfect uitgewerkt parcours (altijd op dijken en rustige wegen -de doortocht van Gent was onvermijdbaar) , een pluim voor Nies die de catering verzorgde en allen bedankt voor de deelname.
Oostduinkerke (La Rose des Sables) werd een aangenaam verblijf, zeer democratische drankprijzen! Wat toch belangrijk is gezien het aantal "duvels" dat er verzet werd (en de rest).
Alles bij mekaar nog een zonnig weekend en veel kameraadschap. Ook zondagmorgen werden er nog 60 km afgehaspeld (cliché!!).
Jammer dat we met zo weinig waren, reden om volgend jaar de formule te veranderen?"


Alle foto's vinden jullie HIER (in het begin tussen de andere Stuurkens foto's).



Comments: Post a Comment



<< Home