Sunday, September 03, 2006

 

Ritverslag 3 september

Van onze reporter ter plaatse William:

Deze morgen 8H kwamen de laatste "echte liefhebbers" opdagen. De weervoorspellers hadden het voor één keer bij het rechte eind: "wind 6 bf, zware bewolking en regen zij het niet in grote hoeveelheden..." Zo was het, met tien startten we voor wat zou blijken een redelijk zware rit, permanent golvend en een zware tegenwind. Hendrik was nog niet goed bekomen van andere aktiviteiten en "verdween" aan de vijfhuizen, Eric DS zagen we zowat tegelijkertijd voor en achter ons , macht teveel zeker?
De stop was in St- Lievens- Houtem, mooi café , goede bediening en helemaal droog ondertussen. Via Betsberg en Wetteren over de dijk naar ons lokaal waar we iets te vroeg aankwamen. In Wetteren op een nat wegdek en over een pas geschilderd zebrapad ging kopman Dirk VP tegen de grond, een oplettende en vooral kort volgende Robert M schoof solidair mee. Geen paniek enkel schaafwonden en de fietsen intact.
Ontgoocheling in ons café, Duvel en Ename stonden niet koud, ... dan maar fluitjes en mazout. Toch nog gezellig en tevreden dat we gereden hebben, hopelijk volgende week een beetje zon!

Comments: Post a Comment



<< Home