Sunday, April 09, 2006

 

Sfeerverslag rit 9 april (80km)


Van onze reporter Davy Blanquart:

"Onder een wolkenloze hemel, bij mooi zonnetje waren meer als twintig flandriens en één flandrienne op post voor de Mira-route. Vele kilometers werd er gebeukt tegen de wind die vrij spel had op de dijken langs de schelde.
En of dit heroïsche taferelen opleverde: na 70 km werden de inspanningen voelbaar in de kuiten. Zo ook bij onze webmaster Vincent die op de laatste “5 sterren”- kasseistrook van de dag de man met de hamer tegenkwam. Door moedig weerwerk en hulp van ploegmaats toch weer zijn plaats in de buik van het peloton kunnen innemen.
Nog te vermelden waard de prachtige prestatie van Charlotte alias “Melchers – Van Poppel” die zonder moeite de kilometers verteerde." (DB)

Comments:
Idd, serieus afgezien!
Gelukkig met de hulp van onze 'reporter ter plaatse' er nog bij geraakt. Amaai, amaai, nog zelden zo content geweest toen ik de FINA zag ...
 
Ik was enorm tevreden van de rit gisteren. Vooraan het peletonnetje mooi kunnen meedraaien met het cafémeulenverzetje. Een gemiddelde snelheid van 28,4 is niet slecht. Nog een aantal intensieve trainingsweken en 2 kilo lichter worden en we zijn klaar voor het vlaamse ardennenoffensief! Er is genen vrijaf geweest, maar dit geeft niet. Volgende week zal het er zondermeer keihard aan toe gaan in de Nederlandse vlakte! Zonder de vrijaf konden we ten volle genieten van het mooie landschap. Persoonlijk vind ik de mira route één van de mooiste (platte)ritten.

Hopelijk volgende week terug mooi weer en een 20tal flandrien(ne)s.

Grtz.
Geert
 
Post a Comment



<< Home